Alphanetx Magento – Opencart – WordPress

AlphaNetX succesul afacerilor online!

Ati ajuns in locul in care ideile pot ajunge intr-o lume virtuala, care este vizitata de catre oameni din toata lumea, astfel afacerea ta poate deveni tot mai cunoscuta si evident profitabila.

Magento,  Opencart, WordPress sunt cateva platforme prin care oferim servicii de cea mai buna calitate, si usor de administrat, fie ca va doriti un magazin online sau un site de prezentare.

Te asteptam sa ne contactezi sau sa-ti lasi datele de contact, si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

Site-uri de prezentare

Un site de prezentare poate fi o solutia simpla si eficienta pentru a comunica informatii despre serviciile si produsele pe care le puneti la dispozitie. Acesta poate fi pasul catre success.

Magazine Online

Din ce in ce mai multi cumparatori achizitioneaza produsele dorite prin intermediul internetului. Prin solutiile E-Commerce va ajutam sa vindeti clientiilor din toata lumea.

Promovare web & SEO

Daca detineti un magazin online sau site de prezentare fara vizitatori, atunci trebuie sa afle toata lumea de acesta. Promovarea online si optimizarea SEO va ajuta sa fiti gasitit de toata lumea.

Responsive

Site-uri vizibile pentru toti membrii a familiei de la cel mai mic la cel mai mare,
indiferent de device telefon, tableta, laptop, pc experienta vizuala v-a fi de cea mai buna calitate.

Aplicatii Android

Dispozitivele mobile sunt cele mai folosite device-uri din viața de zi cu zi, de acea crearea unei aplicatii care sa va reprezinte ar putea fi importanta.

Aplicatii IOS

Este important sa va prezentati serviciile si prin device-urile IOS, deoarece acestea sunt in crestere continua ,iar astfel dati dovada de profesionalism si incredere.

Mentenanta

Oferim mentenanta si suport pentru site-uri existente, in executie sau finalizate si interventii pentru update-uri, fix-uri si implementare de noi functionalitati.

Noutati din activitatea AlphaNetX

martie 31, 2016

Am lansat noul nostru site

Dupa un timp mai indelungat, am lansat noul nostru site de prezentare, prin care va oferim informatii legat de serviciile care le oferim.

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare, analiza sau oferte.